Relax & Become

L'accompagnement vers la métamorphose

 

Ma priorité professionnelle est axée sur la femme, pour laquelle j’ai une approche intégrale et en même temps concrète. Je mets en œuvre un plan bien défini.

Tout commence par un entretien préliminaire, où mon attention première est la question :  

« Quel est, dans votre vie, le plus grand potentiel pour grandir ? »

Bienvenue

 

Cette question essentielle est précédée d’un bain de pieds chaud et une bonne tasse de thé,  accompagnés d’une musique relaxante en toile de fond. 

L’espace qui vous accueille est visuellement inspirateur et bénéficie en même temps d’une ambiance pure. Qu’est-ce que ça veut dire ? Cet espace n’est utilisé que pour ces métamorphoses, tout y est aménagé pour ressentir l’harmonie.  

Boost4beauty BODY
LICHAAM

Het eerste gevoelscontact wordt gelegd met het lichaam, waarbij het losmaken van spanning, bewust of onbewust opgeslagen in het lichaam, centraal staat. Dit gebeurt door aanraking onder meer via fasciatherapie en intuïtieve massages. 

 

Ik ben professioneel opgeleid als kinesiste en heb me verder gespecialiseerd in diepe relaxatie oa via fasciatherapie, craniale therapie, causale voetreflexologie, dieptemassages, ademhalingstechnieken, bio-energetische technieken,....   

Vragenlijst Intake .jpg

Ik vraag je een korte vragenlijst in te vullen om vanuit een goed geïnformeerde basis op weg te gaan. 

 

Zoveel mogelijk elementen worden onder de loep genomen tijdens onze eerste ontmoeting: je gezondheid, de belangrijke levensgebeurtenissen, je emoties… 

We bespreken waar jij in beweging kan komen en welke leidraad jij nodig hebt om het roer in handen te nemen.

We nemen samen een duik in de emotionele en mentale dieptes en hoogtes.

Boost4beauty Skin
HUID

Daarna komt de fysieke huid aan bod. Deze eerste huid staat voor de delicate verbinding tussen je innerlijk en je uiterlijk. Ik wil je in deze fase vooral bewust maken van je huid en je middelen en methodes aanreiken, zodat jij de zorg voor je huid verder kan ontwikkelen. Een huid dient te ademen. Samen bekijken we de ingrediënten van de cosmetica die jij gebruikt. We gaan voor glow en een evenwichtige, gevoede en gezonde huid.

DSC_6414.jpg
FEEDBACK

De derde huid is je huis of je werkplek.  We bekijken samen het plan van je huis, of je werkplek. Soms is een huisbezoek nodig. We bekijken de belangrijkste ruimtes en zeker ook je home-office, mocht je die hebben.

Zoals we de huid dienen zuiver te maken, kan het noodzakelijk zijn om op te ruimen of te herschikken, om de ademruimte in je huis te vergroten.

De beweging in je huis vertegenwoordigt je eigen manier van bewegen.

DSC_6452.jpg
LOOK

De tweede huid is je look. Hierbij kunnen kleuren aan bod komen, die je persoonlijkheid kunnen bekrachtigen of een ommekeer kunnen ondersteunen. Dit betreft geen stijladvies, maar wordt bekeken vanuit verschillende psychologische typologieën en eventueel vanuit de fysieke zwaktes en sterktes die jij ervaart. 

De tweede huid vertegenwoordigt wat jij representeert naar de buitenwereld toe.

Boost4beauty Meditatie
MIND

Zo maken we de transitie naar je mind, dit gebeurt met een coachingsessie ‘Influencing the Mind’, waarbij we wat dieper duiken in de wereld van gedachten met als doel ze om te buigen in positieve overtuigingen die je verder brengen op je pad.

Boost4beauty HOME
HUIS

De derde huid is je huis. We bekijken samen het plan van je huis, soms is een huisbezoek belangrijk. We bekijken de belangrijkste ruimtes en zeker ook je home-office, mocht je die hebben.

Zoals we de huid dienen zuiver te maken, kan het noodzakelijk zijn om op te ruimen of te herschikken, om de ademruimte in je huis te vergroten.

De beweging in je huis vertegenwoordigt je eigen manier van bewegen.

Plus d'infos ? Questions ou remarques?

Contactez nous. 

Image by Sarah Dorweiler

CLINICAL WELLNESS
MENU

DIENSTEN
voor
PROFESSIONELEN